Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Szenvedélyünk a zene, élünk, halunk érte. Tudjuk, hogy sokan vagyunk akik értékelik, tisztelik és megtisztelik a zenét azzal, hogy gyűjtik és áldoznak rá.

Nekik készítettük ezt az oldalt, hoztuk létre ezt a boltot, akik számára a zene nem a telefonjukat jelenti. Nem egy mp3-at, egy fájlt a pendrive-on, hanem szeretik birtokolni a klasszikus fizikai hanghordozót, legyen az CD vagy a semmivel sem összehasonlítható vinyl/bakelit. Időt áldoznak a zenére, leülnek és meghallgatják...figyelnek rá. Miközben hallgatják, a borítóját nézik és gyönyörködnek benne.:)

Értük dolgozunk. Értetek dolgozunk.

Az elmúlt években újra divat lett a vinyl (magyaros nevén a bakelit), és sorra jelennek meg a régi lemezek újrakevert és újra kiadott változatai jobb minőségű, részletgazdagabb kiadványok formájában extrákkal, művészi albumok formájában. Emellett a mai sztárok is megjelentetik új kiadványaikat a CD formátum mellett vinylen is. Dua Lipa, Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber, Harry Styles, de még a Blackpink is fontosnak tartja, hogy ilyen formátumban is kiadja új lemezét, egy a (vinyl) lemezhallgatást korábban nem ismerő új generációnak.

A régi nagyok pedig egy percre sem engedték el a lehetőséget, hogy megjelentethessék új kiadványaikat vinylen. Az AC/DC, a Metallica, Bruce Springsteen, és sok más megasztár minden kiadványa továbbra is elérhető a kezdetektől napjainkig.

A vinyl él és virágzik. Ha még nem ismered az érzést amit egy fekete ( vagy mostanában mindinkább egy színes ) lemez lemezjátszón történő lejátszása jelent, itt az idő, hogy belevágj!

Ha pedig már régen gyűjtő vagy, akkor is jó helyen jársz!

Az Európában vagy Amerikában (esetenként Japánban) elérhető vinyl és CD kínálat 1 milliónál is több kiadványa beszerezhető rajtunk keresztül. Kizárólag új, eredeti és bontatlan kiadványokat kínálunk.

A honlapunkon folyamatosan bővül a kínálat, de egyszerűen fizikailag lehetetlen minden kapható kiadványt kitennünk az oldalra.

Ha keresel valamit, amit régen szeretnél, vagy hiányzik egy-két csemege a gyűjteményedből, írj, hívj, vagy üzenj bátran!

A kontinens legnagyobb nagykereskedői adják a beszállítói hátterünket. Ami elérhető, azt mi megszerezzük Neked!

Jó, hogy itt vagy és reméljük, hogy sokat találkozunk még!

Kívánjuk, hogy legyen sok kedvenc LEMEZED!

 

Üdvözlettel,

a LEMEZED.hu csapata